Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

My house of European History

Η ιστορία σας γράφει ιστορία: Γράψτε τις ιστορίες σας για την Ευρώπη. Βυθιστείτε στην ιστορία της Ευρώπης και γίνετε μέρος της! To My House of European History είναι ένα μοναδικό συμμετοχικό έργο που συγκεντρώνει τις μαρτυρίες σας για την Ευρώπη.
Ταξιδέψτε μέσα σε χιλιάδες ιστορίες πολιτών της Ευρώπης. Χιλιάδες ιστορίες για την Ευρώπη περιμένουν να τις εξερευνήσετε! Οι ιστορίες έχουν ταξινομηθεί ανά χρονικές περιόδους που κάνουν εύκολη την περιήγησή σας σε αυτές. Μπορείτε, βέβαια, να προσθέσετε και τη δική σας ιστορία σε οποιοδήποτε σημείο αυτού του φανταστικού κολλάζ αναμνήσεων.


Κάθε ιστορία έχει τη δική της γεωγραφική τοποθεσία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διαδραστικό χάρτη και να εξερευνήσετε ιστορίες από όλο τον κόσμο, είτε κοντά στην περιοχή σας είτε μακριά! Μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που θέλετε σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης ή του κόσμου.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στον κατάλογο ανά χρονική περίοδο, θέμα, μέλος και, βέβαια, τοποθεσία. Και, ναι, εφόσον κάθε ιστορία μπορεί να γραφτεί σε οποιαδήποτε από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ιστορίες στη γλώσσα που προτιμάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...