Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Βραβείο Αριστείας και για το έργο «Στα άδυτα του Cern και της Εξέλιξης». Ένα διεπιστημονικό project Βιολογίας και Θεολογίας σε συνεργασία με το Cern

Επειδή οι Θεολόγοι κάνουμε αισθητή την παρουσία μας για να συμπληρώσω την επιτυχία του κλάδου μας (της Ιωάννας, της Ελένης και της Μαρίας) βραβεύτηκε και η δική μας προσπάθεια με τίτλο «Στα άδυτα του Cern και της Εξέλιξης». Ένα διεπιστημονικό project Βιολογίας και Θεολογίας σε συνεργασία με το Cern (http://excellence.sch.gr/). 
 Το project αυτό ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να σπάσουν τα διαχωριστικά όρια ανάμεσα σε ανθρωπιστικές και θετικές επιστήμες, που διατηρούνται έως σήμερα. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την πιο υπέροχη Βιολόγο που έχω γνωρίσει, τη Χρύσα Αδαμίδου και την ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία της και τη στήριξή της. Η συγκυρία ήταν πολύ κατάλληλη αφού από τον οργανισμό Cern είχε ανακοινωθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνεργασία με σχολεία από όλο τον κόσμο στην οποία και συμμετείχαμε. Το Cern ανταποκρίθηκε στο ενδιαφέρον μας για αυτό και το ευχαριστούμε θερμά και ιδιαίτερα τον Ελληνα επιστήμονα Πάνο Χαρίτο που χωρίς αυτόν δεν θα είχε γίνει τίποτε. Και πάλι ευχαριστούμε και αφιερώνουμε την 4η θέση!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...