Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Βραβείο Αριστείας και Καινοτομίας στην Εκπαίδευση 2013 για το έργο: «Οι δεξιότητες του 21ου αιώνα μέσα από τη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών: Μελέτη περίπτωσης το Σχίσμα του 1054»!!!

Οι Θεολόγοι κάνουν για άλλοι μια φορά αισθητή την παρουσία τους στον εκπαιδευτικό χώρο. Μπράβο σε όλους τους εκπαιδευτικούς!
Από το ιστολόγιο της Έλενας!
Βραβείο Αριστείας και Καινοτομίας στην Εκπαίδευση 2013 για το έργο μας: «Οι δεξιότητες του 21ου αιώνα μέσα από τη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών: Μελέτη περίπτωσης το Σχίσμα του 1054»!!!
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Ιωάννα Κομνηνού στην οποια χρωστάω πολλά και το ξέρει!!!! Εξάλλου, χωρίς την Ιωάννα δεν θα υπήρχε αυτό το βραβείο!!!
Την Μαρία Διακογιώργη για την υπέροχη συνεργασία και φυσικά τους μαθητές του Α4 του 10ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου για τις υπέροχες στιγμές και κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου αλλά και όλη τη χρονιά!!!!
Ανήκουν λοιπόν συγχαρητήρια στους: Αναστασία, Κατερίνα,Κωνσταντίνα, Αμαλία, Γρηγόρη, Μάνο, Ραλούκα, Γεωργία, Γιώργο, Ηλία, Χρήστο, Ειρήνη, Ελένη, Μαρία, Γιώργο, Παναγιώτη, Χριστίνα, Δήμητρα, Χρήστο, Γιώργο, Ματίνα, Παναγιώτη, Γιώργο.
Και εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα πρακτικά της δικής μας Συνόδου!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...