Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα

Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για τα μαθήματα, Αρχαία Ελληνικά – Φιλοσοφικός Λόγος, Βιολογία Γενικής Παιδείας, Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας, Μαθηματικά Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, Φυσική Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Η πρόσβαση στο περιεχόμενο του κάθε βοηθήματος είναι ελεύθερη, χωρίς κανένα περιορισμό.

Η δημιουργία του ιστότοπου ξεκίνησε το 2010 και η ανάρτηση του υλικού ολοκληρώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2013. Τη στιγμή αυτή σε κάθε βοήθημα περιέχεται όλο το υλικό που προέβλεπε ο σχεδιασμός του έργου. Σταδιακά θα γίνονται βελτιώσεις σε τεχνικό επίπεδο ή στο περιεχόμενο που θα περιλαμβάνουν κυρίως τα ακόλουθα:

  • Ανάρτηση Επαναληπτικών Διαγωνισμάτων ανάλογα με την πρόοδο στη διδασκαλία της ύλης
  • Εμπλουτισμό ενοτήτων με νέο υλικό ασκήσεων, όπου αυτό απαιτείται
  • Οπτικοποίηση υπαρχόντων ασκήσεων σε μορφή βιντεοδιαλέξεων (webinars), όπου αυτό απαιτείται.
Για κάθε νέα προσθήκη οι χρήστες των Ψηφιακών Βοηθημάτων θα ενημερώνονται από το Δελτίο Ενημέρωσης Κοινού (Newsletter) του ιστότοπου. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενημερώνονται και μέσω e-mail, μπορούν να κάνουν εγγραφή στον ιστότοπο πατώντας εδώ.
http://www.study4exams.gr/
Αναγνωρίζοντας ότι η προσπάθεια βελτίωσης του περιεχομένου είναι διαρκής, προσκαλούνται όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην ομάδα των εθελοντών να στείλουν email στο info@study4exams.gr.
Οι ενέργειες εθελοντικής συνεισφοράς περιλαμβάνουν ποιοτικό έλεγχο αναρτημένου υλικού, αξιολόγηση λειτουργιών και περιεχομένου, προτάσεις βελτιώσεων και προτάσεις για νέο υλικό ερωτήσεων/ασκήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...