Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ειδικός ιστότοπος για τα Θρησκευτικά από το Ι.Ε.Π.


Ειδικό ιστότοπο για τα Θρησκευτικά θέτει σε λειτουργία το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (.) για την υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου των Θεολόγων εκπαιδευτικών Β/θμιας (ΠΕ01) και των Δασκάλων εκπαιδευτικών Α/θμιας (ΠΕ70) στην εφαρμογή των νέων Προγραμμάτων Σπουδών.
Ηδη στον ιστότοπο έχουν αναρτηθεί ειδικοί σύνδεσμοι, όπως "Προγράμματα Σπουδών", "Οδηγός Εκπαιδευτικού", "Διδακτικό Υλικό", "Noμοθεσία - Εγκύκλιοι", "Διδακτικές Προτάσεις", "Υποστηρικτικό Υλικό", "Υλικό Εικόνων και Μουσικής", "Ειδήσεις - Αρθρα", κ.α. καθώς και ανοικτή γραμμή επικοινωνίας των εκπαιδευτικών με την Επιστημονική Ομάδα Εργου.

* Εδώ ο (υπό κατασκευή, συνεχώς εμπλουτιζόμενος με νέο υλικό) νέος ιστότοπος
Αναδημοσίευση από: http://religiousnet.blogspot.gr/2016/10/blog-post_89.html.
Ειδικό ιστότοπο για τα Θρησκευτικά θέτει σε λειτουργία το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) για την υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου των Θεολόγων εκπαιδευτικών Β/θμιας (ΠΕ01) και των Δασκάλων εκπαιδευτικών Α/θμιας (ΠΕ70) στην εφαρμογή των νέων Προγραμμάτων Σπουδών.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Νέος ειδικός ιστότοπος για τα Θρησκευτικά από το Ι.Ε.Π. Ειδικό ιστότοπο για τα Θρησκευτικά θέτει σε λειτουργία το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) για την υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου των Θεολόγων εκπαιδευτικών Β/θμιας (ΠΕ01) και των Δασκάλων εκπαιδευτικών Α/θμιας (ΠΕ70) στην εφαρμογή των νέων Προγραμμάτων Σπουδών. Ηδη στον ιστότοπο έχουν αναρτηθεί ειδικοί σύνδεσμοι, όπως "Προγράμματα Σπουδών", "Οδηγός Εκπαιδευτικού", "Διδακτικό Υλικό", "Noμοθεσία - Εγκύκλιοι", "Διδακτικές Προτάσεις", "Υποστηρικτικό Υλικό", "Υλικό Εικόνων και Μουσικής", "Ειδήσεις - Αρθρα", κ.α. καθώς και ανοικτή γραμμή επικοινωνίας των εκπαιδευτικών με την Επιστημονική Ομάδα Εργου. * Εδώ ο (υπό κατασκευή, συνεχώς εμπλουτιζόμενος με νέο υλικό) νέος ιστότοπος

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...