Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ιστοσελίδες γεμάτες δωρεάν γνώση
Μαθηματικά, επιστήμες, προγραμματισμός υπολογιστών, Ιστορία, Τέχνη, Οικονομικά… Δεκάδες δωρεάν μαθήματα για πολλούς και διαφορετικούς τομείς θα βρείτε στην Ακαδημία Khan, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και οποιονδήποτε έχει όρεξη για γνώση.

Χιλιάδες video και οδηγούς επιτυχίας για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές ιδέες θα βρείτε στα αρχεία της ιστοσελίδας των γνωστών συνεδρίων ανά τον κόσμο, το απόσταγμα σοφίας των οποίων συγκεντρώνεται εδώ.

Θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε μόνοι σας ιστοσελίδες ή να δουλεύετε με την γλώσσα των υπολογιστών; Αυτή η ιστοσελίδα αναλαμβάνει να σας το μάθει, βήμα-βήμα.

Τα ονλάιν μαθήματα μετατρέπονται εδώ σε Audio books και video tutorials, για θέματα που καλύπτουν κάθε γούστο, από αρχαιολογία και αρχιτεκτονική μέχρι αστρονομία, οικολογία και πολιτικές επιστήμες.

Σε αυτό το δίκτυο θα βρουν την χαρά τους όσοι ενδιαφέρονται για θέματα περιβάλλοντος και είναι ευαισθητοποιημένοι για τον πλανήτη. Μάλιστα, δεν θα μάθουν μόνο πράγματα για αυτόν, αλλά θα μπορέσουν να βοηθήσουν, αν το επιθυμούν, στις έρευνες και τις δράσεις του δικτύου.

Το λέει και το όνομα της ιστοσελίδας: Εδώ θα βρείτε διαλέξεις σε video για να μαζέψετε γνώσεις σε τομείς όπως οι Τέχνες, οι σύγχρονες επιστήμες, ο αθλητισμός, η τεχνολογία, ενώ θα έχετε και ενημέρωση για τα διάφορα συνέδρια, events και θεματικά προγράμματα που διοργανώνονται ανά τον κόσμο.

Θέλετε να μάθετε να ζωγραφίζετε ή να βάλετε το παιδί σας στον μαγικό κόσμο του σχεδίου; Αυτή η interactive ιστοσελίδα αναλαμβάνει να σας διδάξει και να σας μετατρέψει στους νέους Πικάσο.

Η Ακαδημία Saylor είναι μία online κοινότητα με δεκάδες μαθήματα σε κάθε τομέα, τα οποία μπορείτε να παρακολουθείτε με τον δικό σας ρυθμό. Περιλαμβάνει δε και forum με μεγάλη συμμετοχή για να λύνετε απορίες και να ανταλλάσσετε απόψεις με άλλα μέλη αυτού του διαδικτυακού… φροντιστηρίου-πανεπιστημίου.

Καλοσχεδιασμένο, σύγχρονο και άκρως χρηστικό, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα online εργαλεία για να μάθετε ξένες γλώσσες μέσα από ασκήσεις, παιχνίδια και πρωτότυπους τρόπους εξάσκησης και βαθμολογίας. Θα βρείτε μαθήματα σε πάνω από δέκα ξένες γλώσσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...