Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

One Day Without Shoes

Η εκδήλωση One Day Without Shoes είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που ξεκίνησε πριν από εφτά χρόνια και έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο  σχετικά με τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.
Την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιο λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο.
 
 Το 2ο Δημοτικού σχολείο Πεύκων για δεύτερη χρονιά συμμετέχει σ΄αυτό γεγονός με σκοπό να ενημερώσουν τους γύρω τους και παράλληλα για ενσυναίσθηση της κατάστασης αυτών των παιδιών.
Σήμερα βγάλανε τα παπούτσια

 Κάνανε την προγραμματισμένη πρόβα για τη θεατρική τους παράσταση ξυπόλητοι

Και στη συνέχεια ετοιμάσανε κάποιες δραστηριότητες για να ενημερώσουνε και τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου για το πόσο σημαντική  είναι αυτή η μέρα.



3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε που αναρτήσατε την εργασία μας στο ιστολόγιό σας. Εγώ κατάλαβα από όλο αυτό, ότι το κάνουμε για να συμπαρασταθούμε στα παιδιά τα οπoία δεν έχουν παπούτσια γιατί δεν έχουν λεφτά για να αγοράσουν και επίσης οτί το κάνουμε για να νιώσουμε και εμείς πως νιώθουν αυτά τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε που αναρτήσατε την εργασία μας στο ιστολόγιό σας. Εγώ κατάλαβα από όλο αυτό, ότι το κάνουμε για να συμπαρασταθούμε στα παιδιά τα οπoία δεν έχουν παπούτσια γιατί δεν έχουν λεφτά για να αγοράσουν και επίσης οτί το κάνουμε για να νιώσουμε και εμείς πως νιώθουν αυτά τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι χαρά μου και τιμή μου να φιλοξενώ τέτοιες όμορφες και γεμάτες ευαισθησία δουλειές στο ιστολόγιό μου. Περιμένω και επόμενες εκπλήξεις!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...