Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ολοκλήρωση ημερίδας Π.Π. ΓΕΛ ΠΑ.ΜΑΚ



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα επιμόρφωσης του Π.Π. ΓΕΛ Παν/μίου Μακεδονίας στις 14/12/2013 στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τον αριθμό των αιτήσεων που είχαν αρχικά υποβληθεί. Με την παρουσία της μας τίμησε και η Σχολική Σύμβουλος φιλολόγων κ. Ευγενία Δανιηλίδου.
Κατά τη διάρκεια της επιμόρφωσης υλοποιήθηκαν παράλληλα εργαστήρια σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά βιωματικά σεμινάρια Artful thinking (έντεχνου συλλογισμού) και Learning by six thinking hats με επιμορφωτές την διευθύντρια του σχολείου μας κ. Τρ. Σύβακα και την εκπαιδευτικό κ. Αλμπανάκη Ξανθή.
                 





   






Οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν ακόμη σεμινάριο που αφορούσε Στρατηγικές
ανάπτυξης κριτικής σκέψης με επιμορφωτές τους κ. Γ. Στουγιαννούδη και κ. Ε. Χειμαριού


         

αλλά και εργαστήρια σχετικά με τις νέες τεχνολογίες όπως: Αναγνώριση κειμένου από μια εικόνα ή αρχείο pdf ή από scanner και μεταφορά του κειμένου σε πρόγραμμα εργασίας κειμένου με επιμορφωτή τον κ. Ε. Τιάκα, Εργαλεία web 2.0: Wiki και δημιουργία PREZI με επιμορφωτή τον κ. Γ. Αραμπατζή, Δημιουργία cartoons με επιμορφωτές τον κ. Γ. Αραμπατζή Γεώργιο και την κ. Τρ. Σύβακα.

Επίσης υλοποιήθηκαν τα εργαστήρια Εισαγωγή στα Hot potatoes με επιμορφωτή τον κ. Ν. Τερψιάδη, Δημιουργία μιας απλής ιστοσελίδας με επιμορφωτή τον κ. Κ. Ναλμπάντη και τέλος Εννοιολογικοί χάρτες και Ιστοεξερεύνηση με επιμορφώτρια την κ. Ξ. Αλμπανάκη.
    






2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε θερμά τους όλους τους επιμορφωτές για τη φιλότιμη προσπάθεια τους κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημερίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Δημήτρη εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...