Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τα Χριστούγεννα των αισθήσεων

 
Πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν να αξιοποιήσουμε μία ιδέα και μία θεματική στ΄αλήθεια...
Από το ιστολόγιο της Χριστίνας...
Αξοποιώντας λοιπόν μια παλιότερη πρόταση για τα Χριστούγεννα η Χριστίνα και οι μαθητές της ασχολήθηκαν με τα Χριστούγεννα από μια διαφορετική οπτική.
Ξεκινήσαν διαβάζοντας την εικόνα της Γέννησης, στη συνέχεια γράψανε το τρισδιάστατο βιβλίο της Γέννησης του Χριστού με κατασκευές που ετοιμάσαμε στο μάθημα των τεχνικών.
Η Ελένη έγραψε την ιστορία με το μήνυμα των Χριστουγέννων και αφηγηθήκαμε ψηφιακά την ιστορία. Τέλος, μοιραστήκαν τις ευχές  τους στο διαδραστικό δέντρο των ευχών.
Σήμερα, αφού διαβάσαν ήθη και έθιμα, παραδόσεις και είδαν εικόνες σχετικές με τα Χριστούγεννα προσπαθήσαν να τα βιώσουν επικεντρώνοντας την προσοχή τους σε μια αίσθηση κάθε φορά ενώ τέλος καταγράψανε τις απαντήσεις μας στον πίνακα ανακοινώσεων ψηφιακά. 
Διαβάστε και δείτε αναλυτικά τη δράση εδώ

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε που ξανα διμοσιευσατε το θέμα της Χριστουγεννιάτικης εργασίας του ιστολογίου μας και στο δικό σας!!! Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς Ελένη μαζί με τη δασκάλα σας αναδείξατε με τον καλύτερο τρόπο τρόπο τα Χριστούγεννα των αισθήσεων. Μπράβο σας για ακόμη μια φορά! Καλά Χριστούγεννα!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...